PIZZA TALIA'S CONCEPT MORTSEL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3990 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Talia's Concept Mortsel. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 22:13 Lekkere pizza maar de cheezy crust op 1 van de pizza’s waren jullie vergeten. Jammer ;-)
5 mei 2024 om 23:15 Correct
5 mei 2024 om 11:35 Super lekker en zeer te Vreden
4 mei 2024 om 21:19 Wel even moeten wachten
4 mei 2024 om 21:03 18u40 bestelling geplaatst, het is nu 21u Ik wacht nog op de bestelling, ondertussen half uur geleden gebeld en ze waren onderweg
4 mei 2024 om 20:11 Momenteel na meer dan een uur nog geen pizza. Een halfuur geleden gebeld en toen zeiden ze dat ze meteen gingen vertrekken. Maar dus nog steeds geen pizza gezien
4 mei 2024 om 8:50 Normaal altijd super tevreden maar gisteren was er geen ben en jerry ijsje mee geleverd ( ook geen telefoontje ) wel betaald.... Dat vond ik wel erg jammer :/ Gewoon correct het geld terugstorten of verwittigen had fijn geweest.
30 apr 2024 om 23:11 20 minuten sneller geleverd dan voorspeld.
26 apr 2024 om 21:33 2 keer op rij extra topping gevraagd. 2 keer geen extra topping. Daarvoor 5 euro betaald …
22 apr 2024 om 21:26 Supper te vreden
21 apr 2024 om 23:14 Eerqt moeten bellen omdat de app zei dat ze dadelijk gingen leveren, dan 35 min later worden de pizza's geleverd... Totaal door elkaar geschut zodanig dat we ze zelf hebben moeten reconstrueren...
20 apr 2024 om 8:18 Bestel je een pasta specialiteit van de chef. Er staar heel duidelijk bij dat de saus is gemaakt van gorgonzola, ei en room. Dan krijg je deze totaal niet maar pikante tomatensaus. Heb deze moeten weggooien omdat ik dit niet kan eten.